Nieuw seizoen

Vanaf 2 september

Op maandag 2 september starten we weer met onze lessen. En ook dit seizoen hebben we naast ons vertrouwde aanbod, weer een aantal leuke nieuwe cursussen.

 

Nieuw aanbod

Met ingang van het nieuwe cursusseizoen biedt de Kunstenschool een aantal nieuwe lessen aan. Zo beginnen er in september lessen breakdancing op woensdagavond. Ben je benieuwd of dit iets voor je is, vraag dan een gratis proefles aan.

 

Daarnaast komen er, naast de reguliere theaterlessen, op woensdagmiddag ook musicallessen. Ben jij een kei in zingen, wil je graag meer leren over dans en houd je van toneelspelen, dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken bij deze les om te zien of het iets voor jou is. Meer informatie hierover vind je hier.
 

Extra aanbod

We hebben naast het nieuwe aanbod ook extra aanbod. Zo komt er een extra les klassiek schilderen op de woensdagochtend. Informatie over deze cursus vind je hier.
Goed nieuws voor iedereen die de cursus muziekwerkplaats wil volgen maar HAsselo te ver weg vindt, want vanaf september starten er ook lessen bij Hazemeijer. De cursus muziekwerkplaats krijgt een extra les op donderdagmiddag in het Hazemeijer complex. Een proefles aanvragen? Dat kan altijd!


 

Gratis proefles

Nieuwsgierig geworden naar een van onze cursussen? Je kan altijd een gratis proefles voor een van onze cursussen aanvragen om te kijken of het wat voor je is.